Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| woensdag 23 augustus 2017
Citigate logo
Citigate logo
headerbar nieuws

Nieuws Update: hoogtepunten van het eerste halfjaar!

In het afgelopen halfjaar hebben we aan verschillende mooie projecten gewerkt, voor klanten als Coca-Cola European Partners, Hudson’s Bay Company en NN Group.

Ook ondersteunden we The Ocean Cleanup bij het presenteren van een nieuwe technologische mijlpaal: oprichter en CEO Boyan Slat presenteerde een verbeterd design en concept van zijn project waarmee hij, twee jaar eerder dan gepland, plastic uit de oceanen kan verwijderen. Een fantastische prestatie van Boyan en zijn team!

En we verwelkomden vier nieuwe communicatietalenten, Peter, Rick, Janneke en Teun!

Dit en meer lees je in onze Engelstalige halfjaarupdate!

Citigate First Financial versterkt full service corporate communicatie propositie met director en media-analisten

Amsterdam, 5 juli 2017 – Citigate First Financial, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, versterkt zich met de aanstelling van Janneke Dijkstra, Teun Verhagen, Peter Roggeband en Rick van Holst Pellekaan.

Lees meer

‘Webcast verdringt persconferentie, maar deze kan toch nog steeds heel waardevol zijn’n’

Een groeiend aantal AEX-fondsen presenteert de jaarcijfers tegenwoordig via een webcast in plaats van een persconferentie. Het Financieele Dagblad schreef er woensdag over in een uitgebreid artikel. Arcadis wordt in het artikel genoemd als één van de bedrijven die niet langer een persconferentie organiseert, maar het tegenwoordig houdt bij een belronde met journalisten en één met analisten. ‘Ook grote AEX-fondsen als Heineken en Unilever volstaan met korte telefonische gesprekken met de journalisten, die daarnaast een webcast kunnen afluisteren’, aldus de krant.

Toch kan een persconferentie nog steeds heel waardevol zijn, benadrukt Citigate’s executive director Geert Pielage in het artikel en tegenover BNR. 

Lees meer

Mijn stage bij het Media Intelligence team van Citigate First Financial

Mijn naam is Kevin van Geest en ik ben derdejaars Communicatie-student aan de Hogeschool van Amsterdam. Vorig jaar zocht ik voor mijn opleiding een beroepsoriënterende stage. Mijn zoektocht naar een stageplek eindigde bij Citigate First Financial. Van november 2015 tot maart 2016 liep ik hier 10 weken stage. Nadat ik mijn stage succesvol afsloot, groeide ik door tot de functie Junior Media Analyst.

Nu, een jaar later, doe ik dat nog met veel plezier. Het is ten slotte een mooie manier om bij te verdienen, te studeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen.

Lees meer

Citigate Nieuws Update: wat is er nieuw in 2017?

Nadat we iedereen een gelukkig en gezond 2017 hebben gewenst, kijken we met genoegen terug op een geslaagd 2016. In de laatste maanden verwelkomden we vijf nieuwe collega's, werkten we aan verschillende interessante projecten, inclusief de presentatie van de herziene Corporate Governance Code, en hebben we ons dienstenaanbod voor Media Intelligence uitgebreid.

Lees verder op ons Engelstalige pagina!

Citigate versterkt Media Intelligence en Full Service Corporate Communicatie propositie met nieuw talent

Amsterdam, 16 januari 2017 – Citigate First Financial, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, breidt haar media intelligence team uit met de aanstelling van Eline Ronner, Ruben Cardol en Tim Coorn. Met hun ervaring op het snijvlak van communicatie, journalistiek en finance zullen zij Citigate’s diensten op het gebied van premium mediamonitoring verder versterken. Daarnaast versterken Sascha van Dijck en Heleen Gorter als respectievelijk event manager en executive assistant Citigate’s full service corporate en financiële communicatiepropositie.

Lees meer

Citigate First Financial feliciteert de winnaars van de Dutch IR Awards!

De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft donderdagavond de winnaars van de Dutch IR Awards 2017 bekendgemaakt. Het was het tiende jaar op rij dat er prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de tiende editie van deze jaarlijkse ceremonie werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

Heineken, TKH Group en Kendrion winnaars Investor Relations Awards 2017

Amsterdam, 13 januari 2017 – De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft gisteravond de winnaars van de Dutch IR Awards 2017 bekend gemaakt. Het was het tiende jaar op rij dat deze prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de tiende editie van deze jaarlijkse award avond werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

Season’s greetings for all!

IPO-COMMUNICATIE: POSITIONEREN VAN TRANSACTIE ÉN ONDERNEMING

Een beursgang is een intensief traject dat nauwlettend door de media wordt gevolgd. Vaak blijft onderbelicht wat zo’n listing precies inhoudt. Communicatie over een beursnotering beslaat volgens Citigate First Financial meer dan alleen ondersteuning van de transactie. “De beursgang is de start van een nieuwe fase voor de onderneming. Als bedrijf moet je goed nadenken wie je doelgroepen zijn, welke informatie zij relevant vinden en hoe je die in behapbare brokken presenteert.”

Dit interview is op 19-12-2016 verschenen in het M&A Magazine.

Lees meer

 

 

 

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@citigateff.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar!

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

We are Citigate FF

RT @AniekZweers: Het is bijna zo ver! Hudson's Bay maakt openingsdata bekend: https://t.co/2dTWNVcq1G #hudsonsbaynl #comingsoon

8 hours, 2 minutes ago Reply Retweet Favorite