Kort na de nieuws van de intrede van Louis Vuitton in de restaurant business komt nu ook Gucci met een restaurant concept. Gucci heeft chef-kok Massimo Bottura hiervoor aangesproken. Samen zullen ze een nieuwe restaurant beleving introduceren in L.A.
De samenwerking zal in de pas uitgebreide Gucci winkel op Rodeo Drive in Beverly Hills plaatsvinden. De winkel is onlangs met meer dan 12.000 vierkante meter uitgebreid.
Het restaurant zal voor Gucci de eerste van zijn soort in de V.S., en zal plaats hebben voor 50 gelukkige restaurantgangers. De restaurant zal zeven dagen per week open zijn, voor de lunch (12-14:30.) en diner (14:00-21:00). De belangrijkste gerechten van het restaurant zullen tussen $26 tot $55 kosten, de desserts zullen tussen de $14 tot $20 kosten.
Massimo Bottura, de drie Michelin sterrenkok van Osteria Francescana (voorheen het Beste Restaurant ter wereld), is een jeugdvriend van Gucci’s CEO Marco Bizzarri. De twee zijn samen opgegroeid in Modena, ItaliĆ«.